Traditionell Rapa Nui-middag och show
4 h
Middag
Bekräftelse direkt
Om den här aktiviteten
Efter upphämtning vid hotellet åker du till restaurangen där kvällens festligheter börjar med en välkomstceremoni i pergolan. Lyssna på livemusik, njut av en tropisk cocktail och titta på ritualen med takona (målade ansikten). Du kan till och med få ett märke i ansiktet med det traditionella kiea-pigmentet.
Sedan samlas alla vid en grop och får se en umu pae och lära sig mer om hur man lagar mat på heta vulkanstenar på Påskön. Du får gärna ställa frågor om tillagningen, som innebär att man virar in maten i bananblad och låter den tillagas i gropen i flera timmar. Medan köttet svalnar får du jobba upp aptiten med att prova traditionella danssteg tillsammans med medlemmar i ensemblen.
Till middag serveras du rätter i umu pae-stil som tillagats tidigare under dagen. Du får smaka olika sorters kött, som kyckling, rebensspjäll, korv och fisk, tillsammans med säsongens grönsaker som sötpotatis, squash, morötter och taro. Provsmaka de saftiga köttbitarna och grönsakerna som har småkokat i flera timmar. Vanliga tillbehör är ris, sallader, såser, bröd och dessert.
När du är mätt och belåten flyttar du över till dansrummet där du får se en folkloreshow om Påsköns historia och legender. Mellan de imponerande danserna och traditionella sångerna Hoko, Moai och Tanata Manu förklarar ledaren vad du ser.
Efter föreställningen får du transport tillbaka till hotellet.
Sedan samlas alla vid en grop och får se en umu pae och lära sig mer om hur man lagar mat på heta vulkanstenar på Påskön. Du får gärna ställa frågor om tillagningen, som innebär att man virar in maten i bananblad och låter den tillagas i gropen i flera timmar. Medan köttet svalnar får du jobba upp aptiten med att prova traditionella danssteg tillsammans med medlemmar i ensemblen.
Till middag serveras du rätter i umu pae-stil som tillagats tidigare under dagen. Du får smaka olika sorters kött, som kyckling, rebensspjäll, korv och fisk, tillsammans med säsongens grönsaker som sötpotatis, squash, morötter och taro. Provsmaka de saftiga köttbitarna och grönsakerna som har småkokat i flera timmar. Vanliga tillbehör är ris, sallader, såser, bröd och dessert.
När du är mätt och belåten flyttar du över till dansrummet där du får se en folkloreshow om Påsköns historia och legender. Mellan de imponerande danserna och traditionella sångerna Hoko, Moai och Tanata Manu förklarar ledaren vad du ser.
Efter föreställningen får du transport tillbaka till hotellet.
Ingår
- Hotell pickup och drop-off
- Transport med luftkonditionering eller buss
- Välkommen mellanmål eller fruktjuice
- Traditionell buffé middag
- Folklorisk show
Ingår ej
- Dricks
- Drycker och drycker
Extra
- En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
- Vänligen meddela några särskilda kostbehov vid bokningstillfället
- Obs! Port pickup är tillgänglig mot en extra avgift som betalas på dagen för turnén. Kontakta den lokala researrangören om du vill ha den här tjänsten
Funktioner
Nattliv
85%
Mat
80%
Kulturellt
50%
Original
45%
Du kanske också gillar
Visa alla 24 Samlingar
Klicka för att upptäcka andra upplevelser
Visa alla
Samlingar
City tour
80 Aktiviteter
Samlingar
Valparaiso - Viña del Mar
43 Aktiviteter
Samlingar
Other trips
8 Aktiviteter
Samlingar
Cajon del Maipo - El Yeso
39 Aktiviteter
Samlingar
Other wine tours
48 Aktiviteter
Samlingar
Gourmet
15 Aktiviteter
Samlingar
Concha & Toro wineries
22 Aktiviteter
Samlingar
Santa Rita winery
19 Aktiviteter
Samlingar
San Cristobal hill
8 Aktiviteter
Samlingar
Show & Nightlife
23 Aktiviteter